Bij Tegelhuis Festers bent u zeker aan het juiste adres.

In onze toonzaal van 950 m2 zijn voornamelijk Italiaanse en Spaanse topmerken terug te vinden. Wij handelen rechtstreeks met deze fabrieken en regelen ons eigen transport. Dit komt u als klant enkel ten goede. Door het grote aanbod aan keuze kan kiezen moeilijk zijn, wij helpen u graag hierbij. Ieder huis is natuurlijk anders. Zo adviseren wij bij verkoop ook eventuele technische details.

Plinten zijn een essentieel onderdeel van een tegelvloer. Deze worden gemaakt naar uw voorkeur. Deze service beperkt zich niet alleen tot plinten. Dit is ook mogelijk voor traptreden en zwembadboorden. Bij natuursteen gaat het nog een stapje verder. Hier is bijna alles mogelijk!

Wij verkopen ook meer dan tegels en natuursteen. Vloerdersmateriaal, lijmen, silicoon… Alles wat u als doe-het-zelver nodig hebt om uw eigen tegels te plaatsen. Van waterdichtingsproducten tot poetsproducten.

De aangekochte producten kunnen door u worden afgehaald in ons magazijn, of u kan ervoor kiezen om deze te laten leveren.

Door het grote assortiment tegels in de toonzaal kan u gemakkelijk inspiratie opdoen voor uw volgende project. Vind u nog steeds niet wat u zoekt? Kijk dan eens op de website van onderstaande merken. Doordat wij rechtstreeks invoeren en ons eigen transport regelen kunnen wij ieder soort tegel voor u regelen.

Een mooie vloer vormt een essentieel onderdeel van uw interieur, wij adviseren om niet te vertrouwen op online foto’s. Zo speelt lichtinval een belangrijke factor in de look van een tegel, ook zijn er voor iedere tegel meerdere afwerkingen mogelijk en die zijn niet altijd zichtbaar op foto’s. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze toonzaal op de Tongersesteenweg 171 in Riemst.

DSC_5203

ONZE MERKEN

Steeds voorradige tegels
in aanbieding te verkrijgen.

MAAK EEN AFSPRAAK

    Bij Tegelhuis Festers vinden wij duidelijke en juiste communicatie zeer belangrijk. Daarom is het aanvragen van een offerte enkel offline mogelijk. Zo gaan wij misverstanden uit te weg en krijgt u enkel een offerte van de gewenste producten. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk dat u een kijkje komt nemen in de toonzaal zodat u zeker bent van uw keuze en dat er geen verwarringen opspelen over de kleur en structuur


    >